firmabasen.dk

Føtex Østerbro Centret: Åbningstider og Lyngbyvej

Føtex Østerbro Centret er en populær dagligvarebutik beliggende på Lyngbyvej på Østerbro i København. Butikken ligger i Østerbro Centret, hvilket gør den ideel til indkøb i forbindelse med et besøg i området. Læs med her for at få mere information om Føtex Østerbro Centret og lære om deres åbningstider på Lyngbyvej.

Føtex Østerbro Centret på Lyngbyvej

Føtex Østerbro Centret har en praktisk beliggenhed på Lyngbyvej på Østerbro. Butikken er et populært indkøbssted for både lokale beboere og besøgende. Med sin brede vifte af dagligvarer og andre produkter kan Føtex Østerbro Centret imødekomme de fleste behov for dagligvareindkøb.

Åbningstider på Føtex Østerbro Centret

Hvis du planlægger at besøge Føtex Østerbro Centret på Lyngbyvej, er det vigtigt at være opmærksom på deres åbningstider. Butikken åbner tidligt om morgenen og lukker sent om aftenen for at imødekomme behovene hos folk med travle hverdagsplaner.

Her er Føtex Østerbro Centret åbningstider:

Dag Åbningstider
Mandag-fredag 08:00-22:00
Lørdag 08:00-20:00
Søndag 08:00-20:00

Det er altid en god idé at dobbelttjekke åbningstiderne på Føtex Østerbro Centrets hjemmeside eller kontakte butikken direkte, da der kan være ændringer i åbningstiderne i forbindelse med helligdage eller specielle begivenheder.

Østerbro Centret

Østerbro Centret er et populært shoppingcenter beliggende på Østerbrogade i København. Centret huser en række forskellige butikker, herunder Føtex Østerbro Centret. Med sin centrale beliggenhed er Østerbro Centret nemt tilgængeligt med offentlig transport og tilbyder masser af parkeringsmuligheder for bilister.

Føtex Vibenhustorvet på Østerbro

Udover Føtex Østerbro Centret på Lyngbyvej er der også en anden Føtex-butik beliggende på Østerbro. Føtex Vibenhustorvet er beliggende på Vibenhustorvet og er et bekvemt indkøbssted for dem, der bor i nærområdet.

Opsummering

Føtex Østerbro Centret på Lyngbyvej er en populær dagligvarebutik i København. Med sin praktiske beliggenhed, bredt udvalg af produkter og lange åbningstider er Føtex Østerbro Centret et ideelt sted at handle i Østerbro-området. Uanset om du har brug for dagligvarer eller andre produkter, er Føtex Østerbro Centret et bekvemt indkøbssted på Lyngbyvej.

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er Føtex Østerbro Centret beliggende?

Føtex Østerbro Centret er beliggende på Østerbrogade 79, 2100 København Ø.

Hvad er åbningstiderne for Føtex Østerbro?

Føtex Østerbro har åbent mandag til søndag fra kl. 8:00 til kl. 20:00.

Hvor er Føtex Lyngbyvej beliggende?

Føtex Lyngbyvej er beliggende på Lyngbyvej 11, 2100 København Ø.

Hvad er åbningstiderne for Føtex Lyngbyvej?

Føtex Lyngbyvej har åbent mandag til søndag fra kl. 7:00 til kl. 22:00.

Hvilke butikker er der i Østerbro Centret?

Udover Føtex Østerbro Centret, finder du også en række andre butikker såsom H&M, Matas, Zizzi og Sportmaster.

Er der parkeringsmuligheder ved Østerbro Centret?

Ja, Østerbro Centret har både parkeringskælder og parkeringspladser rundt omkring centret.

Hvordan kommer man til Føtex Østerbro med offentlig transport?

Føtex Østerbro kan nemt nås med bus eller tog – buslinje 1A stopper foran centret, og Østerport Station ligger også i nærheden.

Hvad er adressen for Føtex Østerbrogade?

Føtex Østerbrogade er beliggende på Østerbrogade 166-168, 2100 København Ø.

Hvad er åbningstiderne for Føtex Østerbrogade?

Føtex Østerbrogade har åbent mandag til søndag fra kl. 7:00 til kl. 22:00.

Er der andre Føtex-butikker i nærheden af Østerbro?

Udover Føtex Østerbro Centret, Føtex Lyngbyvej og Føtex Østerbrogade, finder du også en Føtex på Vibenhus Runddel 2, 2100 København Ø.

Hvad er åbningstiderne for Føtex Vibenhus?

Føtex Vibenhus har åbent mandag til fredag fra kl. 8:00 til kl. 21:00, lørdag fra kl. 8:00 til kl. 18:00 og søndag fra kl. 10:00 til kl. 18:00.

Artiklen Føtex Østerbro Centret: Åbningstider og Lyngbyvej har i gennemsnit fået 4.7 stjerner baseret på 31 anmeldelser

Andre populære artikler: Få det bedste ud af din træning: Fitness World Husum, Frederikssundsvej, Brønshøj og HusumOplev Skovlunde Bibliotek – Se Åbningstiderne Her!Få det Bedste Ud af Fitness World Christianshavn og Holmen!Superbrugsen Hedensted: Delikatesse og ÅbningstiderFind Jysk Aabenraas Åbningstider Her!Posthuset Irma Smedetoften 10 – Nu i Nordvest!Løvbjerg Posthus Aabenraa Åbner IgenNordea Stenløse: Fremtidens Bank?Kvickly Jyllinge – Åbningstider, Bager og Meget Mere!Få Det Bedste Udstyr hos Sport24 Næstved Outlet!Oplev Nordea Bank Viborg – Åbningstider og MedarbejdereFå et Fit Liv med Fitness World Nørresundby og Løvbakken!Find Elgiganten i Aalborg – Åbningstider og AdresserFind Åbningstider og Information om Løvbjerg Posthus og Pakkeshop i HorsensFind Jysk Aabenraas Åbningstider Her!Oplev Bauhaus Viby – Åbningstider, Mega Syd og meget mere!Bank Nordik Vejle: Fremtidens Bank i VejleNetto Allerød: Åbningstider og PoppelgårdenSuperbrugsen GillelejeSuperBrugsen Galten: Åbningstider og Information